PRIJZEN & TICKETS

Hier overlopen we hoe jullie WonderWeekend eraan toe gaat en krijg je het antwoord op de meest gestelde vragen. Wanneer start en eindigt WonderWeekend? Wat kan je eten? Wat valt er zoal te beleven en niet helemaal onbelangrijk: hoeveel kost het?

KOM JE VAN VRIJDAG OP ZATERDAG OF VAN ZATERDAG OP ZONDAG?

Er kunnen maar een beperkt aantal gezinnen overnachten in de Plantentuin. Daarom bieden we op 2 dagen hetzelfde programma aan. Je kiest zelf of je wilt komen overnachten van vrijdag 17 op zaterdag 18 augustus, of van zaterdag 18 op zondag 19 augustus.

WAT ZIT ER IN MIJN WONDERPAS?

Met jouw WonderPas...

- kan je op de dag van aankomst deelnemen aan tientallen wonderlijke activiteiten

- beleef je 's avonds een magische show, de fakkeltocht en de kampvuren

- slaap je samen in een Kartonnen Tent op de Kamping van Karton

- en ontbijt je aan de langste ontbijttafel ooit.

WONDERPAS: 24u. VERWONDERING

Om deel te nemen aan WonderWeekend heb je een WonderPas nodig. Daarmee krijg je 24 uur toegang tot WonderWeekend: van 12u. 's middags op de dag van aankomst tot 12u. 's middags de dag erop. Er bestaan geen 'dagpassen'. Elke bezoeker blijft dus tijdens WonderWeekend overnachten in de Plantentuin.

HOEVEEL KOST EEN WONDERPAS?

Volwassene: € 75   -   Kind: € 40

Er is een WonderPas voor iedereen:

- Baby's die tijdens WonderWeekend nog geen 2 jaar oud zijn mogen gratis mee.

- Een WonderPas voor kinderen en jongeren (-18) kost € 40.

- Een WonderPas voor volwassenen (+18) komt op € 75.

WAT GAAN WE ETEN?

RESERVEER NU AL JE WONDERMAALTIJD

In je WonderPas zit sowieso een heerlijk ontbijt inbegrepen, maar op de dag van aankomst kan je zowel 's middags als 's avonds een extra maaltijd bijbestellen. Let wel: tijdig reserveren is nodig, want de plaatsen per maaltijd zijn beperkt.

RESTAURANT ZONDER BESTEK

Volwassene: € 19   -   Kind: € 17

Op WonderWeekend mag je voor één keer alles met je handen eten. En we maken geen uitzondering voor volwassenen ;-)

Omdat je zelf kiest wat je wilt eten uit een erg uitgebreid buffet, is dit de beste optie voor vegetariërs of mensen met een voedselintolerantie.

WONDERBARBECUE AAN DE OEVER VAN DE VIJVER

Volwassene: € 19   -   Kind: € 17
Laat één van onze grillmeisters voor je bakken of doe het lekker zelf. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt: een barbecue, kolen, aanmaakblokjes, vers vlees, verse groentjes, en... een prachtige locatie aan de rand van de vijver.

KIP MET APPELMOES EN
HEERLIJKE GEBAKKEN PATATJES

Volwassene: € 17   -   Kind: € 15

Een klassieker. Maar eentje waar iedereen toch dol op is: kip, aan het spit gebakken, met lekkere appelmoes en daarbovenop nog heerlijke gebakken patatjes. Volwassenen krijgen een halve kip, kinderen een vleugeltje.

WONDERPICKNICK

Volwassene: € 13   -   Kind: € 11

Zalig picknicken met z’n allen op ‘n dekentje. Kies uit ons buffet en relax heerlijk op het gras... of aan de mooi versierde pick-nick tafel. Omdat je zelf kiest uit het buffet is dit een goede optie voor vegetariërs of mensen met een voedselintolerantie.

SPAGHETTI SPLASH
BOLOGNESE OF VEGGIE?

Volwassene: € 13   -   Kind: € 11
Onze Spaghetti Slash was vorig jaar zo'n succes, dat sommige bezoekers iets te lang hebben moeten aanschuiven. We beloven dat ons dat geen twee keer zal gebeuren. En... op vraag van enkele bezoekers kan je dit jaar kiezen tussen 'Bolognese' of 'Veggie'.

MOGEN WE OOK ONZE EIGEN PICK-NICK MEENEMEN?

Dat mag. Maar je kan in de Plantentuin niets opwarmen of zelf beginnen koken (op gasvuurtjes bijv.). Daarnaast vragen we ook om geen eigen drank mee te nemen.

WAAR GAAN WE SLAPEN?

IEDEREEN KRIJGT SOWIESO EEN KARTONNEN TENT

We voorzien per 2 personen 1 Kartonnen Tent. Kom je dus alleen of met 2, dan krijg je 1 tent. Kom je met 3 of 4, dan voorzien we 2 tenten, enz. Slaap je toch liever in je eigen tent? Dan voorzien we een plaatsje voor jou.

SLAPEN MET HEEL HET GEZIN IN EEN WONDERTIPI

6 personen: € 150   -   8 personen: € 200
Wil je met je familie (of samen met een bevriende familie) nog een extra wonderlijke ervaring aan je WonderWeekend toevoegen? Dan kan je ook overnachten in één van onze Tipi’s. We hebben er voor 6 of 8 personen. Breng wel je eigen slaapgerief mee.

NOG MEER LUXE IN EEN WONDERTIPI DELUXE

4 personen: € 290   -   6 personen: € 350
Wil je heerlijk slapen op een stevig Rotan-bed mét matras, kussen en slaapzak. En dus ook niet moeten sleuren met je eigen slaapgerief... Dan kies je voor een WonderTipi Deluxe. We hebben er voor 4 of 6 personen!

WANNEER START EN EINDIGT JOUW WONDERWEEKEND?

WONDERWEEKEND 2018

©2019 - WonderWeekend bvba

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle