NIEUW
28/7/2023

Een dag vol avontuur en actie voor Bezige Bijtjes!

Bezige Wonderweekendbijtjes,

Houden jullie van actie en avontuur? Staan jullie alleen stil als jullie proberen te beslissen welke wilde activiteit jullie eerst gaan doen? Lopen jullie knieën soms jullie voeten voorbij? Op het Woeste Woudfeest beleven jullie 24u lang de wildste avonturen. Zelfs in jullie dromen.

Ontdek hieronder wat we zoal voor actieve eekhoorns als jullie buitenhuis hebben.

Het eekhoornstuntteam

Eekhoorntjes zien er misschien schattig uit met hun pluimstaarten en -oren, maar zij zijn wel dé waaghalzen van Het Woeste Woudfeest. Van boom naar boom springen, tussen de takken racen en zelfs een deathride naar de grond... Alles om de beste borrelnoot te pakken te krijgen. Ben jij nuts genoeg om bij het eekhoornstuntteam te komen en borrelnootjes te verzamelen? Waag je hals met ons boomklimparcours of de duizelingwekkende deathride! 


Vroege Vogelyoga

Is je hoofd nog niet wakker maar wil je lijf al bewegen? Doe dan mee aan de Vroege Vogelyoga. De neerwaartse vos, de halve duif, de gebroken kikker en het omgedraaide konijn, ... leg samen je lijf ‘s morgens in een beestige yogaknoop. 

Freaky Fietsen

Probeer dubbel van het lachen maar eens recht te blijven zitten op onze gekke fietsen! Of je nu een professionele fietser bent of nog nooit een fiets van dichtbij gezien hebt, op deze fietsen begint iedereen vanaf nul.

Nog niet moe? Dan is er nog mestbalpetanque, het verwonder-je-voeten pad, een zotte bever rave en veeeel meer!Klaar om armen, benen en ellebogen te strekken? Bestel dan hier tickets voor Het Woeste Woudfeest.

Nog niet overtuigd? Ontdek al onze themas van dit jaar voor al onze..

Creatieve duizendpoten
Muzikale mussen
Natuurlovers
Avontuurlijke sprinkhanen
Boekenoorwormen

Tot dan!

Team Wonderweekend.