NIEUW
28/7/2023

Een modderig paradijs voor alle Modderzwijntjes!

Aan alle modderzwijntjes.

Wonderweekend modderlovers,

Is het pas een goede dag geweest als jullie voeten, ellebogen én nieren vol modder hangen? Op Het Woeste Woudfeest komt élke modderlover aan zijn trekken dit jaar! Ontdek hieronder welke zwijnerijen we voor jullie in petto hebben en vergeet geen propere onderbroek of 47 mee te brengen.

Mestbalpetanque

Mestkevers love mestballen. Zo simpel is het. Om te laten zien hoe veelzijdig een mestbal wel is, gaan we er petanque mee spelen. Rol je eigen mestpetanquebal en speel mestbalpetanque!

Curieuzeneuze

Boterbloemen smelten en moscupcakes versieren terwijl je papa beukennotencornflakes verzamelt. In ons bos kan je modder-koken als nooit tevoren. Ingrediënten: vuile handen, de natuur en een paar liter ongefilterde fantasie.

Verwonder-je-voetenpad

Schoenen uit, durf aan en wandel op jullie blote voeten door modder, water, mos, boomschors, steentjes, zand, bamboe, lava, kiezels, stro, kokosnoten, dennenappels, klimop, noten en kabouterkeutels. Dat laatste was niet de bedoeling, maar ‘t kunnen vuile mannen zijn, die kabouters.

Slinky de party regenworm

Waar is dat feestje? In de regen is dat feestje! Deze party regenworm haalt zijn beste moves voor jou boven. Dans mee in de plassen maar zorg wel dat hij zichzelf niet in de knoop danst!


Zin gekregen om je eens lekker vuil te maken? Bestel dan nu tickets voor Het Woeste Woudfeest en maak je borst, haar en enkels nat voor 24u lang verwondering.

Nog niet overtuigd? Ontdek al onze themas van dit jaar voor al onze..

Creatieve duizendpoten
Muzikale mussen
Natuurlovers
Avontuurlijke sprinkhanen
Boekenoorwormen
Actieve eekhoorns 

Tot op het Woeste Woudfeest!

Team Wonderweekend. 

PS: Nog niet vuil genoeg? Ontdek de rest van de programmatie hier.