NIEUW
28/7/2023

Een zangvogel paradijs voor Muzikale Wonderweekendfans!

Muzikale Wonderweekendfans,

Leven jullie thuis constant in een musical en kunnen je kinderen zelfs niet stoppen met zingen terwijl ze hun tanden aan het poetsen zijn? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jullie want ons Woeste Woudfeest heeft heel wat mooie liedjes op het programma die voor één keer wel lang duren.

De vogelzangacademie

Zing jij als een koolmeesje? Of als een mus? Of als een lijster of een merel? In deze interactieve voorstelling tussen de bomen zingt elke vogel hoe hij gebekt is. Al is dat bij sommige vogels iets beter dan bij anderen. Gelukkig ga je van rood fruit beter fluiten. Kom het zelf ontdekken en haal je beste lied boven. 

Flapuitbos

De vogels van tegenwoordig zijn niet op hun bekje gevallen. Dat zal je snel ontdekken in het Flapuitbos. Kom ze gekke vragen stellen, zing een liedje, vertel mopjes, roep je naam, de naam van je mama, papa, je hond of buurjongen, vertel wat je deze morgen gegeten hebt of verzin gewoon zelf een woord … Het Flapuitbos heeft altijd een antwoord klaar. Een extra pluim voor wie zelf een liedje durft fluiten!

Kampvuren en troubadour

Hier roosteren we liedjes en zingen we marshmallows! Schuif aan het kampvuur aan met de man die al-tijd de juiste snaar raakt. De levende jukebox van Wonderweekend. Alle liedjes die je kent, schudt hij uit zijn mouw, recht in je oor. Zing je longen, lever en nieren uit je lijf!

https://youtube.com/shorts/vgA2jwhEt2g

En dan zijn we nog niet uitgezongen over onze programmatie, de rest ontdek je hier.

Of bekijk all onze themas voor onze..

Creatieve duizendpoten
Natuurlovers
Avontuurlijke sprinkhanen
Boekenoorwormen
Modderzwijntjes
Actieve eekhoorns 

Niks missen van Het Woeste Woudfeest? Bestel dan nu tickets voor wonderweekend 2023!

We kunnen niet wachten om jullie te horen zingen!

Team Wonderweekend.