Tickets Wonderweekend 2022

Wonderwát?

Wonderweekend! Een feeëriek festival midden in de natuur voor heel het gezin. Je valt er samen in een wonderland van theater, dans, muziek, activiteiten waar je nog nooit aan dacht en belevenissen die nog lang geen naam hebben. ‘s Avonds sluit je af met een avondshow en een wonderlijke tocht door het donkere bos die eindigt op een kampvurenveld waar je jouw marshmallowbak- en goochelkunsten kan bijschaven. Erna duik je samen een kartonnen tent in op de Kamping van Karton. ‘s Morgens nog een stevig ontbijt en erna naar huis met vuil tot achter jullie oren en een rugzak vol onvergetelijke herinneringen. Kom dat zien, proeven en beleven!

Snuffel hier eens aan de foto’s van vorig jaar!

Wanneer?

Zet zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022 al met zeesterren, glitters en kikkerstickers in de agenda want dan kunnen jullie samen voor de zesde keer naar het zaligste gezinsfestival van het land: wonderweekend!

Ook dit jaar landt wonderweekend tussen de reeën en de feeërieke planten van de Plantentuin Meise. En ook dit jaar hebben we een thema! Zo kunnen we jullie nog meer onderdompelen in onze wereld en blijven we jullie elke keer verrassen.

Wonderweekend
[]