Bestel je tickets voor wonderweekend hier!

Bestel een dagpas en beleef een wonderlijke dag op wonderweekend.

Wil je ook blijven overnachten? Bestel dan een wonderpas!

dagpassen

Volwassene: € 35  – Kind: € 25

Met een dagpas kom je aan om 12u ‘s middags, geniet je de hele dag van wonderlijke activiteiten en blijf je tot en met de avondshow rond 20u.

Een dagpas is jouw ticket voor een wonderlijke dag in de mooiste tuin van het land. Je sluit de avond af met een magische avondshow en daarna keer je huiswaarts.

dagpas vrijdag dagpas zaterdag

wonderpassen

Volwassene: 75€ – Kind: 40€

Met een wonderpas kom je aan om 12u ‘s middags en blijf je tot de dag erna om 12u ‘s middags.

De hele dag kan je genieten van wonderlijke activiteiten in de mooiste tuin van het land.  Na een magische avondshow genieten jullie van een wonderlijke tocht door de nachtelijke plantentuin. Jullie ronden de avond af aan de kampvuren, waar onze goochelaar en troubadour jullie entertainen tijdens het roosteren van de marshmallows! Je overnacht in een kartonnen tent en ‘s ochtends geniet je van een ontbijtbuffet – inbegrepen in je ticket – en krijg je nog extra activiteiten tot de middag.

wonderpas vrijdag wonderpas zaterdag

Slapen in een tipi!

Een kartonnen tent zit inbegrepen in je wonderpas. Wil je graag met de hele familie samen slapen? Dan is een tipi iets voor jullie!

Bestel ‘m bovenop je Wonderpassen, die heb je immers nodig om te kunnen overnachten.

Slapen met heel het gezin in een Wondertipi!

6 personen: 150€ – 8 personen: 200€

Er zijn wondertipi’s voor 6 of voor 8 personen. Breng wel je eigen slaapgerief mee.

Nóg meer luxe in een Wondertipi Deluxe

4 personen: 290€ – 6 personen: 350€

Wil je heerlijk slapen op een stevig Rotan-bed mét matras, kussen en slaapzak? En niet moeten sleuren met je eigen slaapgerief? Kies dan voor een WonderTipi Deluxe. We hebben er voor 4 of 6 personen!

En wat eten we?

In het voorjaar van 2020 zullen we de verschillende eet-opties aankondigen. Als ticket-koper krijg je vanzelfsprekend het nieuws als eerste te horen, zodat je er snel bij kan zijn voor de optie van jouw keuze.