Wat eten we vandaag?

Als je komt overnachten is er sowieso een heerlijk ontbijt inbegrepen, maar op de dag van aankomst kan je zowel ‘s middags als ‘s avonds een extra maaltijd bestellen.

We hebben verschillende opties: van een etenopwieltjes (ook wel foodtrucks in normale mensentaal), over een picknick tot ons ultiem belevingsrestaurant: het Restaurant Zonder Bestek!
Hieronder lijsten we even de opties voor je op, zodat je door de bomen het bos blijft zien.
Opgelet: omwille van corona vragen we dit jaar om ook een tijdsslot te reserveren! Op die manier vermijden we zoveel mogelijk lange wachtrijen.

het restaurant-zonder-bestek

Volwassene: 21€ / Kind: 19€

In dit intergalactisch bekende restaurant mag je ALLES vragen. Behalve bestek. En we maken voor niks of niemand een uitzondering. Ook niet voor mama’s met stralend witte kleedjes. Eet met je handen, tanden, voeten en knieën maar durf zelf geen bestek boven te halen want anders… doe je de imaginaire afwas. En wij bepalen hoe hoog die is!

Let op, want hier wordt stréng gecontroleerd op ‘t binnensmokkelen van bestek… Maar wie weet: misschien kan je ergens wel een vork op de kop tikken op de zwarte markt?

Het restaurant-zonder-bestek is ons meest fantastische belevingsrestaurant. Hier kies je tussen balletjes in tomatensaus met aardappelwedges of vegetarische balletjes met aardappelwedges. Ons voorgerecht-handhapje en over de top ijsje maken dit hélemaal af!

Pottenlikkers restaurant

Volwassene: 14€ / Kind: 12€

Ken je de Pottenlikkers van Studio 100? Wij hebben samen met hun het enige echt Pottenlikkers Restaurant bedacht! Kook met de hele familie samen je eigen Pottenlikkers-potje!

Kies jij voor de Mexicaanse enchilada met kip of ga je voor de Italiaanse veggie lasagne?

Maak deze heerlijke schotels samen met de kinderen in ons restaurant, en wij zetten ‘m voor je in de oven.

wonderpicknick

Volwassene: 15€ / Kind: 13€

Picknicken in de mooiste tuin van het land, da’s onze wonderpicknick. Een heerlijk buffet met lekkers voor groot en klein.

Een buffet boordevol verse groenten, de lekkerste bijgerechten (pasta, couscous, ..) en overheerlijk brood!
Het speciale kinderpicknickmenu bevat slurpspaghetti, tomatenknikkers, paprikabommen en zoveel meer.

Je kiest zelf, dus dit is een goede optie voor vegetariërs of mensen met een voedselintolerantie.

spaghettiwalhalla

Volwassene: 15€ / Kind: 12€

Never change a winning team: ons spaghettiwalhalla is een écht festijn! Je kan kiezen tussen een spaghetti bolognese of een veggie spaghetti, geserveerd op een idyllische locatie, al dente natuurlijk! ;-)

wonderbarbecue

Volwassene: 21€ / Kind: 19€

Laat één van onze grillmeisters voor je bakken of doe het lekker zelf. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt: een barbecue, vers vlees, verse groentjes, een vegetarische optie en… een prachtige locatie!

Overal verspreid staan er kleine barbecues, op gas, op kolen, voor ieder wat wils. De grillmeisters steken een handje toe met de allerbeste barbecue-tips, en als ‘t écht niet lukt: dan doen ze ‘t toch gewoon effe zelf?

Deze optie is enkel beschikbaar gedurende de avondshift, vanaf 17u30.

foodtrucks – etenopwieltjes

Volwassene: 10€ / Kind: 7,5€

Serveren we je té veel opties? Geen probleem! Dan ga je toch lekker voor deze. Centraal op WonderWeekend parkeren we een kudde foodtrucks: het enige wat jullie moeten doen is kiezen.

Een betere burger, pulled pork van putvlees in een broodje, een aziatisch wokgerechtje, soep en natuurlijk pizza of iets lekker zoet: voor ieder wat wils!

Wonderweekend
[]