Wat schaft de potvis in het Wonderwaterland?

Als je komt overnachten is er sowieso een heerlijk ontbijt inbegrepen, maar voor zowel ‘s middags als ‘s avonds kan je nog een extra maaltijd bestellen.

We hebben verschillende opties: van etenopwieltjes (ook wel foodtrucks in normale mensentaal), over een picknick tot ons ultiem belevingsrestaurant: het Restaurant Zonder Bestek!

Hieronder lijsten we even de opties voor je op, zodat je door de bomen het bos blijft zien.
Opgelet: Ook dit jaar vragen we om een tijdsslot te reserveren, op die manier vermijden we zoveel mogelijk lange wachtrijen.
Informatie over de allergenen bij alle eet-opties vind je hier!

het Restaurant Zonder Bestek

Volwassene: €21 / Kind: €19

In dit intergalactisch bekende restaurant mag je ALLES vragen. Behalve bestek. En we maken voor niks of niemand een uitzondering. Ook niet voor mama’s met stralend witte kleedjes. Eet met je handen, tanden, voeten en knieën maar durf zelf geen bestek boven te halen want anders… doe je de imaginaire afwas. En wij bepalen hoe hoog die is!

Let op, want hier wordt stréng gecontroleerd op ‘t binnensmokkelen van bestek… Maar wie weet: misschien kan je ergens wel een vork op de kop tikken op de zwarte markt?

Het Restaurant Zonder Bestek is ons meest fantastische belevingsrestaurant. Als voorgerecht verwennen we je met een nacho party, gevolgd door kippengehaktballen gemaakt van de Blankenbergse zwemmende zeekip met groentjes, pasta en/of aardappelen. Onze over de top soezebollen als dessert maken dit hélemaal af! Voor degene die niet zo zot zijn op zwemmende zeekip voorzien we een vegetarisch alternatief.

Pottenlikkers restaurant

Volwassene: €14 / Kind: €12

Ken je de Pottenlikkers al? Wij hebben samen met Colruyt Laagste Prijzen het enige echt Pottenlikkers Restaurant bedacht! Kook met de hele familie samen je eigen Pottenlikkers-potje!

Kies jij voor de zalmburger met aardappelpartjes, het octopusbroodje met kippen reepjes of het octopusbroodje met tofu?

Maak deze heerlijke gerechten samen met de kinderen in ons restaurant, en vergeet niet om op het einde de potten uit te likken ;-)

wonderpicknick

Volwassene: €15 / Kind: €13

Picknicken in de mooiste tuin van het land, da’s onze wonderpicknick. Een heerlijk buffet met lekkers voor groot en klein.

Foodmaker heeft zijn speedo aangetrokken en zorgt in Wonderwaterland voor een onderwaterbuffet boordevol verse groenten en de lekkerste bijgerechten!

Je kiest zelf, dus dit is een goede optie voor vegetariërs of mensen met een voedselintolerantie.

Spaghetti Walhalla

Volwassene: €15 / Kind:€12

Never change a winning team: ons spaghetti Walhalla is een écht festijn! Je kan kiezen tussen een spaghetti bolognese of een veggie spaghetti, geserveerd op een idyllische locatie, al dente natuurlijk ;-) Dit jaar worden de bordjes gevuld door niemand minder dan Bavet!

wonderbarbecue

Volwassene: €21 / Kind: €19

Laat één van onze grillmeisters voor je bakken of doe het lekker zelf. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt: een barbecue, vers vlees, een vegetarische optie, een overheerlijke saladbar waarvoor Foodmaker helemaal naar de bodem van de zee is afgedaald en… een prachtige locatie!

Overal verspreid staan er kleine gasbarbecues. De grillmeisters steken een handje toe met de allerbeste barbecue-tips, en als ‘t écht niet lukt: dan doen ze ‘t toch gewoon effe zelf?

Deze optie is enkel beschikbaar gedurende de avondshift, vanaf 17u30.

foodtrucks – etenopwieltjes

Volwassene: €10 / Kind: €7,5

Serveren we je té veel opties? Geen probleem! Dan ga je toch lekker voor deze. Centraal op Wonderweekend parkeren we een kudde foodtrucks: het enige wat jullie moeten doen is kiezen.

Een betere burger, een aziatisch wokgerechtje, soep en natuurlijk pizza of iets lekker zoet: voor ieder wat wils!

Wonderweekend
[]