Word een echte Tita Vogelaar!

Crazy

Word een echte Tita Vogelaar!

Wat vrolijk gefluit in de tuin krijgt ons allemaal vroeg uit de veren. Zelfs in de donkere wintermaanden. En de vogeltjes zelf? Die hebben ons ook nodig in de winter wat dan zijn er geen sappige besjes of vette sprinkhanen te vinden. Net als ze wel een extra speklaagje kunnen gebruiken tegen de kou. Gelukkig

Camouflagelen

Crazy

Camouflagelen

Wandelen kan zo saai zijn. Maar niet als je het op onze manier doet! Spring in je kleverige kleren en trek er op uit voor een spelletje camouflagelen. Splits jullie op in 2 teams: het camouflageteam en de speurneuzen. Het ene team kleeft zich vol met dingen uit de natuur en verstopt zich dan goed

Tafellakenmanieren

Crazy

Tafellakenmanieren

Het is wetenschappelijk bewezen dat samen eten met het gezin heel verbindend werkt. Ava en wonderweekend voegen aan dit moment nog extra gezinslijm toe door het moment veel langer te maken met een onvergetelijk wonderetentje. Download de werkfiche hier!

Op wandel met de maan op Halloween

Crazy

Op wandel met de maan op Halloween

Kijk! Zie ze gaan! Een heks op haar bezem, vliegt voorbij de volle maan! Ga op griezeltocht en kom thuis met een berg vol zoets. Want met deze volle maan kan geen enkele buur jouw gegriezel weerstaan… Download de werkfiche hier!

De levende discobal-party!

Crazy

De levende discobal-party!

Niks zo goed om te bonden als een feestje. En daar hoort naast jullie favoriete liedjes, wat knabbels en verfrissende drankjes uiteraard ook een shinny dansvloer bij! Daar ga je nu voor zorgen. We maken een discobal die zot goed kan bewegen en elk van jouw dansmoves perfect volgt: de discobal voor op je hoofd!

Wonderweekend