Wonder weekend 2023

Meld je aan als Vrijwilliger bij WonderWeekend!

Wil je deel uitmaken van een onvergetelijk evenement dat meer dan 1000 gezinnen een wonderlijke tijd bezorgt? Word dan vrijwilliger bij WonderWeekend! We zijn op zoek naar enthousiaste mensen zoals jij om ons te helpen bij de opbouw, het festival zelf en de afbouw.
Met jouw inzet kunnen we samen een magische ervaring creëren op een adembenemende locatie.


Wat kun je verwachten als vrijwilliger op WonderWeekend?

Als vrijwilliger draag je bij aan het succes van het evenement. Je kunt kiezen voor shifts van 4 uur of 8 uur, en als je echt een die-hard bent, kun je zelfs langer meehelpen. Of je nu meehelpt bij de opbouw, de afbraak of tijdens het festival zelf, jouw inzet wordt enorm gewaardeerd.

Naast de voldoening van het bijdragen aan een geweldig evenement, bieden we je ook de volgende voordelen:

1. Maaltijden: We zorgen voor ontbijt en middageten, zodat je energiek en verzorgd kunt werken.
2. Vrijwilligers T-shirt: Je ontvangt een speciaal WonderWeekend T-shirt om te dragen tijdens je shifts. Zo ben je herkenbaar als onderdeel van ons fantastisch team.
3. Vrijwilligersvergoeding: Als je dat wenst, kun je een vrijwilligersvergoeding van 35 euro per dag aanvragen.
4. Toegang tot de Crew camping: Je krijgt de mogelijkheid om te overnachten op onze speciale Crew camping, vanaf de eerste dag van de opbouw tot de laatste dag van de afbouw. Zo kun je optimaal genieten van de geweldige sfeer en leuke ontmoetingen met medevrijwilligers.

Voor welke taken hebben we jouw hulp nodig?

1. Opbouw van het evenement:
Help mee met het opzetten van het decor, het plaatsen van tenten en andere voorbereidingen.
2. Activiteiten begeleiden tijdens het festival: Zorg ervoor dat de bezoekers een geweldige tijd hebben door activiteiten te begeleiden en te ondersteunen.
3. Bar- en eetvoorzieningen: Help bij de bar, bereid het ontbijt voor, ondersteun bij de eetstandjes en verwelkom bezoekers.
4. Afbouw van het evenement: Help ons bij het afbreken en opruimen van het festivalterrein.

Je kunt natuurlijk ook verschillende taken combineren en helpen voor, tijdens en na het festival. We waarderen jouw flexibiliteit en bereidheid om ons team te versterken.

Wat zijn de vereisten?

Om vrijwilliger te worden bij WonderWeekend, vragen we het volgende van jou:

1. Leeftijd: Je bent minimaal 15 jaar oud op de eerste dag dat je komt werken. Uiteraard ben je ook welkom als je ouder bent.
2. Motivatie en vriendelijkheid: We verwachten dat je gemotiveerd en spontaan bent, en een liefdevolle houding hebt ten opzichte van zowel kinderen als volwassenen.
3. Punctualiteit: Het is belangrijk dat je stipt bent en je taken met verantwoordelijkheid uitvoert.
4. Enthousiasme: We zoeken vrijwilligers die vol energie en enthousiasme zitten. We willen samen een geweldige tijd beleven!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om ons te mailen op crew@wonderweekend.be.

We beantwoorden graag al je vragen.

Samen kunnen we van WonderWeekend een buitengewoon evenement maken waarvan jong en oud van zullen genieten. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als vrijwilliger!